dinsdag 20 april 2010

Update

hallo,

ik voel dat de inspiratie inderdaad nog wel wat tijd nodig heeft om te komen, maar dat zal mij niet tegenhouden om hier wat te schrijven natuurlijk. Ze zullen met zwaarder geschut moeten afkomen dan dat om mij te beletten te bloggen. Misschien een kleine update van de laatste paar maanden.

Echt substantieel is er niet veel veranderd. Ik ben nog steeds wachtend op mijn soulmaatje (zoekend klinkt zo zielig vind ik), het is nog steeds vrij druk op het werk en verder heb ik weinig écht concrete plannen. Vage plannen, dat wel. En er is een jaartje bijgekomen ondertussen. 

En toch, toch merk ik veranderingen bij mezelf. Het alsof ik net dat tikkeltje meer open sta, meer durf en meer weet wat ik wil. Niet dat dat een garantie is op oeverloos geluk, nee, het is nog altijd Tom hé. Met hoogtes en laagtes. Maar ik ben wel blij met de evoluties die ik merk, hoe klein ze ook zijn. En ik word ook gesteund: door gebeurtenissen, door personen waarvan ik heel zeker weet dat ze mij niet meer zullen loslaten en door mijn eigen psyche. En het voelt goed beste lezers, het voelt heel goed. 

Mijn zelfvertrouwen is zelfs zo gestegen dat ik het zelfs aangedurfd heb iemand mee uit te vragen, iemand die ik enkel kende van vroeger via chat en die ik onlangs weer virtueel tegen het lijf was gelopen. En wat was het een fijne avond die avond. De conversatie verliep héél erg vlot, heel aangenaam, het eten was lekker, het optreden was meer dan geslaagd en de alcoholvrije cocktails (plichtsbewuste chauffeur hé :) ) waren zoet. Het contact blijft trouwens vrij nauw, en ook dat voelt goed beste lezers. Heel goed. Misschien moet ik stilaan toch gaan geloven dat ik best onderhoudend ben in een conversatie, zelfs met mensen die ik niet goed ken. Ik volg het verder op. En ik hou het contact nauw. Ik kan er maar uit leren, en ik ben er vrij zeker van dat ik er nu al een toffe vriendin aan over hou ook. 

Verder ook nog fijn nieuws gekregen, maar daar vertel ik later nog wel eens over. Het is nog wat vroeg, en bovendien wil ik niet al mijn poer verschieten in mijn eerste échte logje hier hé? :)

Geniet in ieder geval nog van de zon en van de week. Dat zal ik toch doen. Morgen Javier Guzman gaan bekijken in Kortrijk, overmorgen partijtje snooker gaan spelen met een goeie maat die ik al een tijdje niet meer heb gezien en vrijdag ga ik zowaar nog eens terug naar mijn studententijd en naar een cantus gaan. Oudebukkencantus... Niet superflatterend haha. Maar ik voel me nog jong van geest, en er staat nog altijd geen 3 vooraan hé! 

groet,
Tom

6 opmerkingen:

 1. Bah, zwijg mij van die 3!
  Maar euh... voor de rest lees ik niets dan positiefs :) Een geweldig prettig weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jochei, Tom terug met vertelsels :)
  Tof design Maxie !

  Mz, cantussen... Ergens staat dat in mijn hoofd gelijk aan uzelve retedicht drinken en enkele uren later wakker worden in een struikje. Maar dat kan te maken hebben met mijn misvormde herinnering aan die éne cantus die ik ooit gedaan heb.
  Zolang er nog een 2 vooraan staat moet je u er trouwens ook naar blijven gedragen hé ;)
  Het amusement jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar komt het idd op neer E, alleen ben ik trots dat ik - op één na - alle cantussen tot op het eind heb meegemaakt in de corona. Soms in bedenkelijke staat, dat wel, maar toch niet ergens in een struik.

  En de ene keer dat ik het niet gehaald heb, zul je vragen? Welja, dat was ook de enige keer in heel mijn leven dat ik een sigaret heb gerookt. Die cantus heb ik dus bij de pot beëindigd. Er niet over hangend, maar op zittend... Mijn reet was toen beter wat dichter geweest. Amai!

  groet,
  Tom

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bah, tot daar mijn eetlust.
  bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen dat je meer jezelf wordt :)
  ben trouwens benieuwd naar dat fijne nieuws!

  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen