maandag 3 mei 2010

Ja, verleden week dinsdag. En vrijdag.

hallo,

blijkbaar was er nogal wat interesse in het laatste zinnetje van mijn blogje 'vreemd'. Wat zou er die dinsdag gebeuren? Veel vragen, veel nieuwsgierigheid... Nuja, de meeste - zoniet alle? -  van mijn lezers zijn vrouwen/meisjes. Dus zo verrassend moet ik dat nu misschien ook weer niet vinden. Ja, nooit gedacht dat er zoveel om te doen zou zijn. Enja, ik zat vast hé. Ik kon en wou niet teveel prijsgeven, want ik moest enkele dagen later nog eens op magistrale wijze scoren. En scoren, dat doe je best als je iets compleet op de verrassing doet. Een onverwachtse uithaal die op magistrale manier in doel verdwijnt. Het doelpunt van de week, daar ging ik voor. Niet meer, niet minder. 


Ja, het waren verjaardagen vorige week hé. Op dinsdag die van S., het meisje met de grote donkerbruine ogen. Het meisje waarmee de eerste ontmoeting zo ongelooflijk fijn was geweest en ik me afvroeg waarom ik haar niet gewoon nog eens opbelde om nog eens af te spreken. Niet dat het contact verwaterd was, verre van. Ik denk niet dat ik ooit al zoveel gesmst als de afgelopen weken, maar toch. Vandaar dat ik haar een verjaardagskaartje gestuurd heb, tesamen met een waardebon voor een avondje uit met mij (voor wie is het dan eigenlijk een cadeau, hehe? :D ). Volledig naar keuze door haar samen te stellen, alles inclusief. 

En ja, ik heb gescoord. Van buiten de grote baklijn, een streep recht in de kruising. Het publiek werd er zowaar licht emotioneel van. Dus binnenkort gaan S. en ik weer op pad. Hopelijk wordt het een even fijne avond als de vorige keer.
Maar vrijdag was het de verjaardag van mijn beste maatje, Lafille (check haar blog voor zover je dat nog niet hebt gedaan). En uiteraard wou ik ook iets doen voor haar. Vandaar dat ik hier niet teveel details omtrent dinsdag wou geven. Het moest een complete verrassing zijn hé. En omdat Lafille het razend druk heeft met afstuderen en alles wat daarbij komt, heb ik een relax-pakketje voor haar samengesteld.  Ontspanning voor zowel het lichaam - massagespons, douchegelleke en bodymilk (eigenlijk had ik mispakt in de winkel, maar daar ben ik pas achteraf achter gekomen haha :p), als voor de geest: twee DVD's (hopelijk goeie, want ik heb ze gekozen op het gevoel) en wat bijhorende snacks. Alhoewel ik eerlijk moet bekennen dat het zakje superchips het niet tot bij Lafille gehaald heeft. Op één of andere onverklaarbare manier is de inhoud in mijn mond beland. Vreemd, heel vreemd... Nuja, het paste ook gewoon niet meer in mijn taxi-post-doos. Nuja, ook dit was blijkbaar een vrij briljante goal, want ook hier was de dankbaarheid groot. 

Enja, dat streelt wel mijn ego moet ik zeggen. Dat zo'n, in mijn ogen kleine dingetjes, mensen zo blij kunnen maken. En ik mag het wel zeggen, ik ben gewoon retegoed in dat soort dingen ook. Bovendien beleef ik er zelf ook plezier aan om de allerfijnste verjaardagskaartjes uit te zoeken, het juiste doosje op de kop te tikken, de perfecte spulletjes te vinden. Daar doe ik ook geen toegevingen in. Wat niet voldoet aan mijn standaard, gaat er onverbiddelijk uit.

Want details, daar gaat het om beste lezers. Details zeggen alles! Onthouden hé ;)

groet,
Tom 

5 opmerkingen:

 1. Ik zal op tijd zeggen wanneer ik verjaar, en aan mijne wishlist ben ik al bezig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jochei voor het gescoor!
  echt tof kado dat je Maxie gegeven hebt trouwens :)
  *kuch - ikverjaardezemaand - kuch*

  grts!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een attente cadeautjes! Goed bezig, Tom.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, ik had het al eens gezegd hé. Petje af vent! Vele vrouwen smelten instant bij het lezen hiervan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. berichtje vanuit de dierenkliniek:
  je hebt me er idd super super blij meegemaakt peetie!

  BeantwoordenVerwijderen